• Haberler ve Duyurular

Haberler ve Duyurular

TİKAD'dan Okyanus Holding Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Özbey'e Teşekkür Plaketi...


Milli Eğitim Bakanlığı ile Türkiye İş Kadınları Derneği (TİKAD) işbirliğinde ve Aile-Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın katkılarıyla gerçekleştirilen "Bir Başkadır Benim Memleketim" Projesi'nin Lansman Gecesi, Başbakan Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın da katılımıyla 28 Şubat 2013 Perşembe akşamı Çırağan Sarayı'nda yapıldı.

 
Saat 19.00'da başlayan gecede, TİKAD'a destek olmak amacıyla ünlü sanatçı Hülya Avşar konser verirken, Acun Ilıcalı da özel bir stand-up gösterisi sundu.
 
TİKAD, Türkiye'nin çok uzak ve zor coğrafi koşullarında yaşadıkları için evlerinden uzaklaşmak zorunda kalan ve yine yerleşim yerlerinin çok uzağında yatılı olarak eğitim gören ilkokul çağındaki çocuklar için "Yatılı İlköğretim Bölge Okulları"nın (YİBO) ve bu okullarda okuyan öğrencilerin ihtiyaçlarının giderilmesi amacıyla "Bir Başkadır Benim Memleketim" isimli projeyi hayata geçirdi.
 
Gecede eğitime katkı sağlayan kişi ve kurumlara, TİKAD tarafından plaket verildi. Okyanus Kolejleri Yönetim Kurulu'nun tam kadro katıldığı gecede, Okyanus Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Okyanus Kolejleri Kurucusu Orhan Özbey'e de eğitim adına yapmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekkür plaketini, Emine Erdoğan takdim etti.
 
Siyaset, sanat ve iş dünyasından çok sayıda ismin katıldığı Lansman Gecesi'nden elde edilecek gelirin proje kapsmındaki okulların fiziksel koşullarının iyileştirilmesinde kullanılacağı belirtildi.

Geri